Пт, 29.03.2024, 07:59
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Разделы новостей
Безопасность [8]
Новости [3]
Экономика [0]
Политика [0]
Для бизнеса [7]
Видео [0]
Программы [6]
Музыка [0]
Развлечения [3]
Разное [3]
Мини-чат
 
Главная » 2009 » Май » 10 » "Краща робота в світі" дісталася британцеві
"Краща робота в світі" дісталася британцеві
01:08
Лучшая работа в мире

6 травня весь світ завмер в очікуванні підсумків, мабуть, найгучнішого міжнародного конкурсу – «Краща робота в світі». У впертій боротьбі за роботу, про яку мріють мільйони, переміг британець Бен Саусхолл.
Віднині 34-річний менеджер по проектах оселиться на тропічному острові Гамільтон, де отримуватиме кожні півроку по 150 тисяч доларів. При цьому трудові обов'язки Бена, швидше, схожі на відпочинок і приносять одне лише задоволення: окрім регулярних прогулянок доглядач острова повинен здійснювати підводні занурення, годувати рибок і черепах, а також вести блог і раз на тиждень оновлювати фотозвіти і відеощоденник.
Жити Бен буде в просторому будинку з басейном, трьома спальнями і полем для гольфу. Самому британцеві навіть не доведеться витрачатися на поїздки додому: всі авіаперельоти за нього оплачуватимуть працедавці.
Сердечно поздоровляючи Бена з перемогою на офіційному сайті конкурсу, організатори нагадують, що все найцікавіше почнеться 1 липня, коли Саусхолл приступить до своєї нової роботи.
Нагадаємо, що авторами грандіозного проекту стала влада австралійського штату Квінсленд і туристична компанія Tourism Queensland. Як тільки було оголошено про вакансію на «кращу роботу в світі», організаторів накрила хвиля претендентів. З 34 тисяч бажаючих із понад двохсот країн у фінал попали 16 претендентів. З кожним етапом конкурсу відсівати учасників ставало все складнішим. У результаті фаворитом став Бен: за жителя Гемпшира проголосували близько 35 тисяч інтернет-користувачів з двохсот країн. У своїй анкеті англієць називає себе божевільним і енергійним любителем пригод. «За час своєї участі Бен продемонстрував справжню пристрасть до Квінсленду, - приводить коментар міністра туризму Австралії The Daily Telegraph . - Його ідеї про те, що можна зробити на цій посаді, плюс ініціатива і здібності забезпечили йому перемогу».
Сам Бен під час оголошення результатів зміг видавити з себе лише одне слово: «Вау!».
Нагадаємо, що довгий час другу позицію в рейтингу займала білява красуня з Карелії Юлія Яловіцина. 29-річний океанолог як не можна краще личила на посаду доглядачки острова, але подальший скандал з тим, що з'явився в Інтернеті відвертий відеролік, змусив Юлю зійти з дистанції. Але до Австралії дівчина все ж поїде! Повставши після прикрої поразки, Юля щосили зайнялася новим проектом, який скоро представить в Москві.


Прикрепления: Картинка 1
Категория: Новости | Просмотров: 1401 | Добавил: McAndy | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0